Slevový kupón "Tescoma "Více informací

Vulkanus Classic - brousek na nože

Běžné zboží
Vulkanus Classic - brousek na nože
Kulinář
Kód zboží
P700
Nákupem získáte
67 bodů
Dodací lhůta
Skladem
Záruka
1680 Kč
Počet ks
původní cena 1890 Kč - sleva 11%
Popis produktu
Parametry produktu

Vulkanus Classic - brousek na nože

 

Ostřič Kulinář

lostre

…opravu jednoduše ostré budou všechny Vaše nože

kulinar_ostric

Ostřič Kulinář udělá z každého nože břitvu.

Tento jednoduchý systém citlivě brousí ostří nože podle Vašeho přítlaku

Je to úžasný koncert pro ostrý nůž !

 

Jak používat ostřič Kulinář

Tento jednoduchý systém citlivě brousí ostří nože podle vašeho přítlaku

Ostřič kulinář postavte brousícími lištami směrem k sobě.

Nůž vždy pozvolna, jedním tahem protahujte směrem k sobě po celé délce ostří

Silou přítlaku na pružiny a skloněním ostří docílíte skvělého výsledku

1. srovnání

srovnani

(seříznutí) čepele u velmi zanedbaných (tupých) nožů

protáhněte nůž s velkým přítlakem na pružiny – na doraz

můžete i roztlačit pružiny v horní části prsty

nůž držte vodorovně, ostřič velmi pevně

podle stavu a druhu nože opakujte 2x – 3x

2. broušení ostří

brouseni

od paty až ke špičce ostří protahujte nůž skloněný špičkou dolů

přítlak volte mírný – sami při tahu ucítíte kdy ostří brousíte a kdy ne

podle stavu a druhu nože opakujte 5x – 10x

 

3. pobrušování (potahování) – ocílka

pobrusovani

ostří nože protahujte mezi lištami špičkou směřující vzhůru

přítlak velmi mírný – břit v podstatě uhlazujete

zpravidla 5 – 10 tahů stačí pro dokonalé ostří

pobrušování nože používejte nejčastěji i během práce v kuchyni

 

nože s pilkovým ostřím

vlnkovane

Nabrousíte snadno tak, že nůž držíte vodorovně a natočte ho do strany, na které jsou vybroušené zuby

Zpravidla na pravé straně, takže střenku natočíte vpravo a pak zvolna táhnete ostří mezi brusnými lištami

 

Pozor!

Nože jsou při použití ostřiče kulinář velmi rychle ostré.

Dejte to na vědomí všem, kdo s nimi přichází do styku.

Dbejte na jejich bezpečné uložení i odkládání

Důležité!

Při broušení se z ostří odřezávají droboučké i větší kousky kovuDbejte, aby se kovové piliny nedostaly na místa, kde pracujete s potravinami

Naostřený nůž pečlivě otřete papírovou utěrkou a tu okamžitě vyhoďte.

Ostřič kulinář lze běžně umývat a oplachovat

Hlídací pes
Více informací
Hlidací pes
Aktuální cena produktu je 1680 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Více informací
Více informací obratem - pokud si přejete obdržet další informace, které jste zde nenašli, uveďte svůj kontakt a my se vám ozveme.