Všem našim zákazníkům oznamujeme, že náš e-shop bude do konce srpna mimo provoz.

Děkujeme za pochopení.

Petr Franta

menu

Divoké koření

Kód: P492
Skladem
Termín a způsob doručení
„na maso, do omáček, paštiky i zabijačky - semletá směs koření k širokému využití“ používejte steVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
P492
EAN:
43167
Záruka:
2 roky Měsíců
Popis Divoké koření

divocina

„na maso, do omáček, paštiky i zabijačky - semletá směs koření k širokému využití“

  • používejte stejně, jako divoké koření – do svíčkové, rajské a dalších pokrmů – odpadá problém s lovením a vyvařování koření – směs prostě v pokrmu zmizí a přitom voní a chutná
  • na jehněčí, skopové, zvěřinu, pro úpravy na divoko
  • vhodná do nejrůznějších paštik a také náplní i nádivek
  • doporučuji vyzkoušet i do zabijačkových specialit

hmotnost: 85g
složení: jalovec, mořská sůl (max. 15 %), bobkový list, tymián, pepř černý, nové koření, muškátový ořech, zázvor, rozmarýn.


 

KOŘENÍ KULINÁŘ
KVALITA DO VAŠÍ KUCHYNĚ

Už dlouho jsem připravoval vlastní nabídku i kompozice chutí a vůní, které dovedou proměnit, pozdvihnout či ozvláštnit všední i sváteční pokrmy.

Koupit solidní koření v naší vlasti není snadné. V běžné kulinářské praxi jsme zvyklí používat přemíru koření a ochucovadel, které často zastírají samotné suroviny. Díky tomu jsem zjistil, že můj cíl není tak nasnadě, jak se ve svém počátku jevil.

Jsem rád, že vám mohu nabídnout první sérii koření, kterou jsem spolu s přáteli i zákazníky Studia kulinář vytvořil tak, aby byla originální a přitom jednoduchá, čistá a snadno použitelná.

Těším se na vaše reakce a z celého srdce si přeji, aby vám nabízené zboží přišlo k chuti.

 

 

KOŘENÍ KULINÁŘ PETR STUPKA

  • pouze čerstvé a kvalitní sušené byliny, zelenina a koření
  • dílčí suroviny nakupuje, zpracovává, míchá i balí česká společnost Jiří Červenka
  • ve směsích je pouze 15% mořské soli a neobsahují žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky

 

 

SPRÁVNÉ POUŽITÍ

  • veledůležité je náležité zacházení a využití nabízených solí a kořenících směsí
  • všeobecně lze konstatovat, že kořenící směsi nesmíte spálit příliš vysokou teplotou
  • vyhovuje jim jen zapěnění v tucích, krátké zapaření, zavlhnutí nebo i povaření či dušení
  • při využití mějte vždy na mysli samotné suroviny a koření berte jen jako doplněk a osvěžení. Věřte, že vždy stačí jen lehké přichucení, tedy poměrně malé množství kořenící směsi, aby vám přinesla kulinářský požitek a radost

Doporučuji seznámit se s konkrétními druhy, jejich charakterem a možnostmi využití a hledat si postupně vlastní přístup k používání.

 

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek