Všem našim zákazníkům oznamujeme, že náš e-shop bude do konce srpna mimo provoz.

Děkujeme za pochopení.

Petr Franta

menu

Český bramborák

Kód: P491
Skladem
Termín a způsob doručení
„nejenom do bramborových placek - bez soli“ směs tradičního koření naladěná přesně do chuti oblíbenVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
P491
EAN:
43166
Popis Český bramborák

„nejenom do bramborových placek - bez soli“

směs tradičního koření naladěná přesně do chuti oblíbeného bramboráku

  • stačí nasypat do nastrouhaných syrových brambor, přidat sůl a vejce a můžete začít s pečením
  • vhodná i do jiných placek a třeba i nádivek
  • na játra, ledvinky i jiné dušené pokrmy
  • na vařené, opékané i v troubě pečené brambory

hmotnost: 65g
složení: česnek, cibule, kmín, majoránka, pepř černý, petržel, brambory mleté.

 

Tradiční směs ČESKÝ BRAMBORÁK


 

KOŘENÍ KULINÁŘ
KVALITA DO VAŠÍ KUCHYNĚ

Už dlouho jsem připravoval vlastní nabídku i kompozice chutí a vůní, které dovedou proměnit, pozdvihnout či ozvláštnit všední i sváteční pokrmy.

Koupit solidní koření v naší vlasti není snadné. V běžné kulinářské praxi jsme zvyklí používat přemíru koření a ochucovadel, které často zastírají samotné suroviny. Díky tomu jsem zjistil, že můj cíl není tak nasnadě, jak se ve svém počátku jevil.

Jsem rád, že vám mohu nabídnout první sérii koření, kterou jsem spolu s přáteli i zákazníky Studia kulinář vytvořil tak, aby byla originální a přitom jednoduchá, čistá a snadno použitelná.

Těším se na vaše reakce a z celého srdce si přeji, aby vám nabízené zboží přišlo k chuti.

 

 

KOŘENÍ KULINÁŘ PETR STUPKA

  • pouze čerstvé a kvalitní sušené byliny, zelenina a koření
  • dílčí suroviny nakupuje, zpracovává, míchá i balí česká společnost Jiří Červenka
  • ve směsích je pouze 15% mořské soli a neobsahují žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky

 

 

SPRÁVNÉ POUŽITÍ

  • veledůležité je náležité zacházení a využití nabízených solí a kořenících směsí
  • všeobecně lze konstatovat, že kořenící směsi nesmíte spálit příliš vysokou teplotou
  • vyhovuje jim jen zapěnění v tucích, krátké zapaření, zavlhnutí nebo i povaření či dušení
  • při využití mějte vždy na mysli samotné suroviny a koření berte jen jako doplněk a osvěžení. Věřte, že vždy stačí jen lehké přichucení, tedy poměrně malé množství kořenící směsi, aby vám přinesla kulinářský požitek a radost

Doporučuji seznámit se s konkrétními druhy, jejich charakterem a možnostmi využití a hledat si postupně vlastní přístup k používání.

 

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek